Flixbus nudi 15% popusta na kupovinu karata svim gluhim i nagluhim članovima HSGN-a

Flixbus nudi 15% popusta na kupovinu karata svim gluhim i nagluhim članovima HSGN-a

Ove godine na izbor za Miss&Mister gluhih svijeta, Europe i Azije u Prag, naši predstavnici i njihova pratnja putovali su autobusnim prijevoznikom Flixbus. Naime, Flixbus je donirao 3 povratne karte našim predstavnicima i time im omogućio sudjelovanje na tom natjecanju, na kojem je naš Josip Smokvina odnio titulu Mistera Europe 2018.

Ovaj događaj inicirao je suradnju Flixbusa i Hrvatskog saveza gluhih i nagluhih kojom je Flixbus omogućio svim članovima naših udruga gluhih i nagluhih putovanje njihovim autobusima 15% jeftinije. Ovaj popust odnosi se na sva putovanja (u jednom smjeru ili povratna) unutar Hrvatske, ali i cijele Europe (na sva mjesta gdje Flixbus ima svoje linije).

Korisnici mogu ostvariti ovaj popust tako da se sa svojim podacima (ime, prezime i e-mail adresajave u svoju lokalnu udrugu čiji su član. Nakon toga, na njihovu e-mail adresu stići će kod za popust koji se koristi prilikom online kupnje. E-mail adresa je obavezna kako bi se ostvario popust!

Kodovi za popust se mogu iskoristiti  do 28. veljače 2019. godine.

Osobni podaci korisnika (ime, prezime i e-mail adresa) koristit će se isključivo za slanje koda s popustom te se neće koristiti u druge svrhe!

2018-10-25T09:24:36+00:00