Donacija baterija za slušne aparate

Donacija baterija za slušne aparate

Tvrtka ŠMIT ELECTRONIC iz Kutine donirala je Hrvatskom savezu gluhih i nagluhih 708 paketića baterija za slušne aparate, marke Golden Power A-13/6 KOM, 1.4 V. Baterijama je, nažalost, istekao rok trajanja u kolovozu 2016. godine, ali im je funkcionalnost provjerena te rade.

U suradnji sa svojim lokalnim udrugama Hrvatski savez gluhih i nagluhih podijelit će dobivene baterije svim zainteresiranim korisnicima slušnih aparata koji su ujedno i članovi naših udruga. Možete se javiti u svoju lokalnu udrugu koja će preuzeti Vašu prijavu te ćete nakon nekoliko dana moći preuzeti svoje baterije. Osobe s područja grada Zagreba i okolice svoje baterije mogu preuzeti u prostorijama Hrvatskog saveza gluhih i nagluhih u Palmotićevoj 4. Kako je broj doniranih paketića baterija ograničen, svaka osoba može uzeti maksimalno 2 paketića. Ova akcija vrijedi dok se sve baterije ne podijele.

Nadamo se da će korisnicima slušnih aparata ovaj znak pažnje tvrtke ŠMIT ELECTRONIC bar malo olakšati kućni proračun. Također, još jednom se u ime zajednice gluhih i nagluhih Republike Hrvatske, tvrtki ŠMIT ELECTRONIC zahvaljujemo na donaciji.

2018-08-29T09:44:25+00:00